Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Az IÁ már a neten is támad. Hekkelnek a gyilkosok.

2015. március 10. - Emide Buda

Lucie Szymanowska, az MTI tudósítója jelenti:
    Varsó, 2015. március 9., hétfő (MTI) – Hackertámadás érte hétfőn a krakkói Szalézi Önkéntes Misszióközpont (SWM) honlapját, a lengyel sajtó szerint ez az első olyan lengyelországi számítógépes támadás, amely az Iszlám Államra hivatkozik.swm.jpg

hekkelnek_1.jpg

    Az SWM weboldalán hétfő reggel az Iszlám Állam zászlója és egy angol nyelvű felirat jelent meg. A felirat jelentése: az Iszlám Állam által meghekkelve, mi ott vagyunk mindenütt. Hasonló módon támadták meg a múlt hét végén egy wroclawi katolikus alapítvány honlapját is, az esetnek azonban a sajtó alig szentelt figyelmet.
    Az SWM munkatársai a támadást az általuk készített dokumentumfilm-sorozattal hozzák kapcsolatba, amely a közel-keleti keresztények üldözéséről szól. A sorozat legújabb részét a pakisztáni keresztényekről forgatták, a hackertámadás éppen a vasárnapi bemutató után volt.
    A feltört honlapot hétfő este sikerült visszaállítani. Az eset vizsgálatát a krakkói rendőrség a lengyel belbiztonsági hivatalnak (ABW) adta át.
    Az SWM 1999 óta működik, önkéntesei a világ 121 országában dolgoznak.

MTI

http://mti.hu/Pages/Default.aspx?lang=hun&menuid=

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr477256523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása