Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Csak felnőtteknek! Lefejezés élőben.

Kereszténységre átért muszlim férfi brutális kivégzése

2012. június 26. - Emide Buda

Tunézia: muszlimok levágják egy „hitehagyó” fejét

5Share

Raymond Ibrahim, Gatestone Institute

Tawfiq Okasha liberális talk show házigazda nemrég az „Egyiptom ma” című műsorban bemutatott egy videót, amelyben muzulmánok levágják egy fiatalember fejét. A bűne az volt, hogy áttért a kereszténységre és nem volt hajlandó azt elutasítani. A fent látható videó nagyon durva képsorokat tartalmaz!(link a lap alján) Azoknak, akik nem akarják megnézni itt egy rövid összefoglaló:

Egy fiatal férfi jelenik meg, akit két maszkos férfi tart fogva. A fejét hátrahúzzák, kést emelnek a torkához. Nem ellenkezik, úgy tűnik beletörődött a sorsába. Az arabul beszélő „narrátor” több muzulmán imát és könyörgést kántál, főleg olyanokat, amelyekben elmarasztalják a kereszténység, amelyre a Szentháromság miatt úgy utalnak, mint egy többistenhívő vallás: „Álljon bosszút Allah a hitehagyott többistenhívőn”,” Allah felhatalmazza a vallásod, hogy győzedelmeskedjen a többistenhívők felett”, „Allah, a muszlimok keze által győzi le a hitetleneket” és „Nincs más Isten, csak Allah, és Mohamed az ő küldötte. “

Eztán, „Allahu Akbar! – Allah a legnagyobb! ” kiáltások közepette a kezében tartott késsel elkezdi elvágni a hitehagyó torkát. Végül a levágott fejet, további iszlám győzelmi szavak közepette, feltartja a magasba.

Láthatóan zaklatottan, Tawfiq Okasha, a házigazda, megkérdezi: „Ez az iszlám?- Erre szólít fel az iszlám? Mi köze van ennek az iszlámhoz? … Ezek azok a képek, amelyek egész Európa és Amerika szerte eljutottak az elektronikus médiába…. El tudják képzelni? ” Aztán az egyiptomi Muszlim Testvériségre és a szalafistákra utalva, akiknek a politikai befolyása nagymértékben megnőtt, a következőt kérdezi: „Hogyan fognak ezek az emberek kormányozni?”

Csak a minap egy neves egyiptomi szalafista vezető – utalva a kanonikus hadiszokra, köztük Mohamed azon parancsára, hogy „ Bárki, aki elhagyja a vallást, öljétek meg” –nyíltan kijelentette, hogy egyetlen muszlim sem hagyhatja el a hitét, vagyis az iszlámot.

Rengeteg iszlám jogi kéziköny teszi egyértelművé, hogy a hitehagyás súlyos bűncselekmény, amely halálbüntetést érdemel. Az első „igaz kalifa”, a muszlim vallásosság modellje, több tízezer áttért muszlimot mészároltatott le, – égetéssel, fejezéssel, keresztre feszítéssel- pusztán azért, mert megpróbáltak elszakadni az iszlámtól. A hiteles angol nyelvű Iszlám Enciklopédia szerint „nincs egyetértés afelől, hogy a férfi hitehagyottat meg kell-e ölni.”

Végül néhány szót az Allahhoz szóló „imádságról”, vagy „könyörgésről”, amelyet a videóban a muszlim hóhérok mondanak: ezek standard és sablonos szövegek. Más szóval, ezek az emberek nem néhány maszkal eltakart, névtelen hentes, akik Allahhoz imádkoznak, miközben elvágják valaki torkát, majd felemelik a fejét, hanem élvonalbeli muszlim vezetők, akik rendszeresen jelennek meg a tévében, és akik ilyen gyűlölettel teli imákat idéznek fel. Több példa is látható (pl. itt) ahogy muszlimok Allahhoz könyörögnek azért, hogy a hitetlenek rákosak és betegek legyenek „amíg nem könyörögnek a halálért és azt meg nem kapják”. Mekkában még formalizált imák is léteznek, melyeket hangszórókon keresztül üvöltenek, miközben a muzulmánok eleget tegyenek abbéli kötelezettségüknek, hogy legalább egyszer az életükben elzarándokoljanak Mekkába. Ebben azért könyörögnek, hogy Allah a keresztények és a zsidók életét „döntse nyomorba, fedje be őket végtelen elkeseredettséggel, csillapíthatatlan fájdalommal és könyörtelen betegséggel, töltse meg az életüket bánattal és fájdalommal, végül életüknek megalázással és elnyomással vessen véget.”

Kedves Látogató, az alábbi linken található felvétel szörnyű képsorokat  tartalmaz!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sxGWlOQZyEs&oref=http%3A%2F%2Fwww.gatestoneinstitute.org%2F3092%2Ftunisia-muslims-slaughter-apostate&has_verified=1&skipcontrinter=1

http://www.dzsihadfigyelo.com/2012/06/05/tunezia-muszlimok-levagjak-egy-%E2%80%9Ehitehagyo%E2%80%9D-fejet/

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr764610368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemhívő 2012.12.05. 17:18:14

Az iszlám fanatikusokat nem azért kell visszaszorítani, hogy a helyüket a (mára már!) békésebb kereszténység foglalja el..hanem egészen egyszerűen az embertelenségük okán.

Az teljesen mindegy, hogy kereszténnyé, ateistává vagy csak a sariát megszegő embert ölnek meg állati kegyetlenséggel...illetve bárkit, akit csak akarnak.

Betakaróznak a "hitükkel"..sőt, még "túlvilági jutalmat" is várnak az általuk elkövetett állatságokért.
A buszon robbantóktól az utasokat disznózsíros tömlőkkel védték Izraelben...Így a "lelki üdvöt" féltő fanatikus nem merte magát "beszennyezni" és nem robbantott.

...a vallás és a hit "kis mértékben" esetleg lehet orvosság,...de "nagy mértékben" biztosan a legundorítóbb méreg
süti beállítások módosítása