Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Bibliákat égetnének LMBT-aktivisták Debrecenben

2019. december 21. - Emide Buda
bibliat.jpg

Olvasónk újabb képeket küldött szerkesztőségünkbe a Debrecent elárasztó keresztény ellenes feliratokról.

A Breitportal már hetek/hónapok óta cikkezik arról, hogy a debreceni LMBT-lobbi milyen kommunista-időket idéző tempót diktál a városban. Röviden nézzük meg, hogy mi is történt eddig.

Besúgó-rendszer gender módra

Több magyar egyetemen is feltűntek a kollégiumi és iskolai hirdetőfalakon a Háttér társaság (LMBT jogvédő szervezet) plakátjai, amelyek a homofóbia jelentésére buzdítanak. A plakátokon a következő szöveg szerepel:

“JELENTSD A HOMOFÓBIÁT!”

Habár a magyar jogrendszer a különböző zaklatások, testi erőszak formáit szexuális irányultságtól függetlenül szankcionálja, a szervezet fontosnak tartotta, hogy még az olyan esetekben is komoly feljelentés és jogi procedúra szakadjon a “homofóbok” nyakába, ha azok beszólnak, diszkriminálnak, vagy kiközösítenek. Hasonló retorzióra számíthatnak a fenyegetés szerint azok is, akik kirekesztenek, előítéleteik vannak, vagy esetleg pletykálkodnak. Egyszóval az alapvető szólás-, és véleményszabadságot is elvitatná az LMBT-lobbi a velük egyet nem értőktől.


A liberális trendeket meglovagolva a debreceni genderaktivisták önkényesen transznemű vécévé nevezték át az egyetemi mellékhelységeket. (Ez azt jelentené, hogy azok a férfiak, akik magukat nőnek mondják simán bemehetnének a lányvécébe.)
Transznemű WC a Debreceni Egyetemen.

Portálunk információi szerint a helyi egyetemistáknak is csípte a szemét az LMBT-akció, ezért tiltakozásukat fejezték ki az egyetem vezetése felé. Indoklásukban azt írják, bosszantó, hogy az “egyenlőség és szabadság” jegyében más embereket megfosztanak a gondolkozási és világnézeti szabadságuktól. Egy diák úgy fogalmazott, a “homofób” stigma pejoratív megbélyegzésnek minősülhet.

Keresztényellenes feliratok százai a debreceni utcákon

Vélhetően ugyanaz a csoport pár hónappal később elárasztotta az egyetem környéki utcákat és a várost keresztényellenes falragaszokkal. (A ragasz mérete, betűtípus és persze a gendertempó is alátámasztja a kapcsolatot.)

Az olvasóink által beküldött fotók tanulsága alapján a következő feliratok kerültek ki az oszlopokra, utcai felületekre:

“HARCOLJ AZ LMBTQI-JOGOK ÉRVÉNYESÜLÉSÉÉRT! PUSZTÍTSD A KLERIKALIZMUST!”

“A HOMOFÓBIA AZ IDIÓTÁK ERKÖLCSE!”

“PUSZTÍTSD A VALLÁSOS ELMEBAJT! ÉGESD A BIBLIÁT!”

Egyik olvasónk saját bevallása szerint már 150 hasonló ragaszt távolított el az utcákról, de a letépett gyalázkodó feliratok helyére esténként rendre újak kerülnek ki. Forrásunk hozzátette, most már úgy tűnik, központilag is zajlik a ragaszok eltávolítása.

http://breitportal.hu/2018/08/12/bibliakat-egetnenek-lmbt-aktivistak-debrecenben/?fbclid=IwAR1UCEqbgTNP48Va0gY6yos3PHWj_-zapoSVl3CLpu1uRmZUk-Nbx5rOnPw

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr3615360964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.12.21. 12:52:36

Közösség elleni uszítás BTK alapesete.
Feljelentés kell, nem ajvékolás.
süti beállítások módosítása