Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Meleg fasizmus Kanadában - kétgyerekes buszsofőrt bocsátottak el kereszténysége miatt írta

2015. szeptember 13. - Emide Buda

Meleg fasizmus Kanadában - kétgyerekes buszsofőrt bocsátottak el kereszténysége miatt

írta: Al

Elbocsátották a keresztény buszsofőrt, mert nyilvánosan azt nyilatkozta, hogy nem vállalná el olyan busz vezetését, ami a városa Meleg Büszkeség Felvonulását támogatja.

"Behívattak és felolvastak előttem egy határozatot, amiben az állt, hogy többé már nem dolgozom a vállalatnak." - mondta Jesse Rau, a Calgary Transit Authority korábbi alkalmazottja. A cég két héttel korábban leplezett le ünnepélyesen egy "büszkeség buszt", ami szivárványszínekben pompázva a Calgary Pride Fesztivált népszerűsíti a "Ride with Pride" szlogennel.

rau-wife-pride-bus.jpg

Jesse Rau és felesége

Rau a múlt héten vállalta fel nyilvánosan, hogy nem vezetné a buszt ami "ennyire radikális szexuális mozgalmat" népszerűsít. "Keresztényként hiszem, hogy a Biblia Isten Szava, ami azt tanítja, hogy a szexuális erkölcstelenség bűn. Semmiképp sem akarok olyan viselkedést és életstílust támogatni, ami még jobban elidegeníti az embereket Istentől, és ami még több kudarcot és szenvedést hoz az életükbe."

 

A férfit múlt szerdán öt órán keresztül "vallatták" munkaadói, amit ő engedelmesen tűrt, mivel szerette volna megtartani a munkáját. A kérdések nem a munkahelyi kötelezettségekkel, hanem a magánéletével és a lelkiismereti meggyőződésével kapcsolatosak voltak. Másnap reggel közölték vele, hogy elbocsátják. A legfőbb ok az volt, hogy Rau posztolt egy képet a Facebookon, ami a melegmozgalom fasizálódására figyelmeztetett.

Rau nem fellebezhet a döntés ellen, mivel egyéves próbaidejét még nem töltötte le. "Azt hiszem, ez egy jó lehetőség arra, hogy a kanadaiak végre észrevegyék, hogyan nyomja keresztül az embereken a nézeteit ez az átideologizált szexuális mozgalom" - összegezte a Rau, aki kétgyermekes apaként maradt munka nélkül.

(lifesitenews.com)

http://konzervativcsalad.blog.hu/2015/09/13/meleg_fasizmus_kanadaban_ketgyerekes_buszsofort_bocsatottak_el_keresztenysege_miatt

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr627784912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása