Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

MINDENKINEK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE - 18 éven felülieknek kizárólag !

2014. június 27. - Emide Buda

Elképesztő mészárlásaikkal sokkolják a világot az iraki ISIS dzsihádisták - Csak 18+


Update: 2014. Június 23. A cikk végére betettem egy újabb ISIL videót . Szándékosan a végére. ! Főleg azoknak, akik megrendezettnek tartják a felvételeket !
 
"al-Furqān Media presents a new video message from the Islamic State of Iraq and al-Shām: “Clanging of the Swords, Part 4"

Borzalmas a helyzet Irakban ! Ilyet én még nem láttam bevallom, pedig sok minden mocsok ömlött rám a neten, de ezt nem lehet feldolgozni !!! Ennek ellenére meg fogom osztani ! 

Az ISIS nyilvánosságra hozta saját felvételeit, mit művelnek azóta, hogy lerohanták Irakot . Az amerikaiak a helyzetre köpni-nyelni nem tudnak, nemhogy bárkit megvédeni.
Nyilván a borzalmak elkövetésével és bemutatásával is megfélemlítés a cél és az üzenet a nyugati világnak, hogy hamarosan alvó dzsihádisták hasonló támadásaira számíthatnak bárhol a világban.....
"Ettől a naptól fogva senki nem áll a mujjheddinek és az iraki nép közé" - írják.... Aki eddig igen vagy ezután ott áll, az a halál fia !

 
1700 iraki katona kivégzéséről tettek közzé megdöbbentő fotókat a napok alatt  Irakot sokkhatás-szerűen térdre kényszerítő terrorcsoport, az ISIS fanatikus dzsihádistái. 
Azt gondolnánk, hogy ezeket a fotókat már nem lehet überelni..... De lehet .....

 
ISIS / ISIL (Islamic State of Iraq al-Sham / Islamic State of Iraq and Levant 
- Irak és Levante Iszlám Állama)
Moszulban a nemzeti bank kirablásával 450 millió $ értékű aranyhoz és készpénzhez hozzájutva jelenleg a leggazdagabb terrorcsoportok között tartják számon őket.
Ráadásul marketing-tevékenységet is folytatnak és befektetőket, támogatókat toboroznak az iszlám kalifátus létrehozásához és további terjeszkedésük finanszírozásához.

Ami engem is ledöbbentett, hogy ezek 'kinyírnak' mindenkit válogatás nélkül... tele vannak könnyű-és nehéz fegyverzettel, járművekkel ! Hangtompítóval felszerelt pisztolyok, lézeres jelzőfénnyel ellátott gépfegyvereik vannak. Név szerint keresik meg az iraki katonákat az adatbázisban, ellenőrzőpontokon laptoppal "világítják át" az utasokat és végeznek ki mindenkit, aki az útjukba kerül....
A videót ráadásul - a borzalmaktól függetlenül - jó minőségű kamerákkal, drónfelvételekkel, profi vágásokkal, angol magyarázattal készítették el.
Nem akarom elhinni, hogy mindezzel rendelkeznek ezek a barbárok és a fanatizmusuk és állati mivoltuk egyszerűen elképesztő ! Kb. 6.perctől kapott el a felháborodás és az emberi mentalitás miatt az elképedés és elszörnyülködés érzése. ....

Elmondhatatlan brutalitással számolnak le mindenkivel, aki egykor az iraki hadseregben szolgált, netán együttműködött az amerikaiakkal, vagy csak éppen nem értett egyet a szélsőséges szunnita vahabizmus elveivel. 

Az általuk készített (megdöbbentően profi) teljes 1 órás film a legrémesebb hollywoodi rémálmokat is felülmúlja és tükrözi a valóságot, hogy gyakorlatilag elég rossz helyen és rossz időben lenni, ha valaki összetalálkozik az utakon velük, a többségében börtönökből kiszabadított és valamiféle iszlám kalifátus létrehozásában hívő, de a gyilkolást a legnagyobb élvezetből és puszta szórakozásból is végző fanatikusokkal. 

 
Az 1 órás film önmagáért beszél, de SENKI NE NÉZZE MEG, aki nem látott még hasonló felvételeket, mert sajnos a brutalitás és könyörtelenség magas foka, ami a 2014 júniusi valóságot és a felvételeket jellemzi ! (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
MINDENKINEK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE - 
18 éven felülieknek kizárólag !
ISIS Jihad Video - 1 hour
Ami az amerikaiaknak évekbe került a megszállással, azt az ISIS / ISIL terroristái pár nap alatt véghezvitték :
IRAK visszafoglalása és térdre kényszerítése - Egy borzalmas polgárháború új fejezete
A szír harcterek hírhedt fegyveres terrorszervezete, az Al-Kaidához köthető vahhabita ISIS/ISIL (Islamic State of Iraq al-Sham / Islamic State of Iraq and Levant - Irak és Levante Iszlám Állama) komoly előretörést hajtott végre Irakban, a Tigris folyó mentén, miután Szíriában komoly ellenállásba ütköztek, így tevékenységüket a szomszédos állam főleg szunniták által lakott területén jelentősen fokozták. Az ISIL nem csak a szíriai kormányerőkkel áll harcban, de az úgynevezett FSA (Szabad Szír Hadsereg) erőivel és a kurd milíciákkal is.
Tehát gyakorlatilag mindenki ellen harcol a konfliktus ottani zónájában. Szíriában a polgárháborúnak már látszik a vége, hiszen a kormányerők a lakott területek több mint 70%-át képesek tartósan megvédeni, ott hatalmukat fenntartani, gazdaságukat részben újjáépíteni. Az ISIL az Eufrátesz folyó szíriai környékét uralja Aleppó városáig. Itt csupán a folyóvölgy közvetlen környéke számít lakott területnek. Aleppó környékén pedig a települések birtoklásáért minden szemben álló féllel meg kell küzdenie. Érdekes módon az ISIL a legtöbb veszteséget a Szabad Szír Hadseregnek okozta, akiknek több vezetőjét is meggyilkolta és jelentős területeket szerzett meg tőle az utóbbi év során.

ISIS / ISIL fegyvereseinek propagandaképe

 

Elfoglalták Észak-Irak legfőbb városait, Ninive tartomány központját, az 1,8 millió lakosú Moszult, valamint a néhai Szaddam Husszein szülővárosát, Tikritet is. A terroristák elfoglalták a török konzulátus moszuli épületét is, ahol 49 főt túszul ejtettek, valamint további 31 török állampolgárságú kamionsofőrt is elraboltak. 

Az ISIL még januárban elfoglalta és azóta is irányítása alatt tartja Falludzsa közel félmilliós lélekszámú városát, ahonnan azóta 70 ezer ember menekült el. Ez a település az iraki fővárostól, Bagdadtól mindössze 50 km-re helyezkedik el. A radikális szunnita szervezet célja egy Iszlám állam felállítása a történelmi közel-keleten (ma Izrael, Jordánia, Libanon, Palesztina, Szíria és kis mértékben Törökország legdélebbi területe) és Irakban.


Az iszlamista fegyveres csoportok több mint 2000 főt szabadítottak ki az iraki börtönökből, miután elfoglalták az észak-iraki térség rendőrőrseit és központjait az utóbbi napokban. Az iraki biztonsági erők gyakorlatilag számottevő harc nélkül engedték át az irányítást a radikális szunnita brigádoknak. Egyes beszámolók szerint az iraki kormány fegyveresei eldobálták a harceszközeiket, hátrahagyták katonai járműveiket is, majd a civil menekültekkel együtt hagyták el a területet meglehetősen gyors iramban. Kivételt képzett egy különleges osztag, amely a városban ragadt és felvette a harcot az ISIS / ISIL fegyvereseivel. Természetesen a térségben lévő Kurd autonóm terület hadseregével is harcérintkezésbe léptek a terrorista erők.

Az ISIS / ISIL fegyveresei továbbá elfoglalták Irak egyik legnagyobb, az északi területén található olajfinomítóját Baiji városánál minden ellenállás nélkül. Ez volt az a terület, melyet a 2003-as USA invázió során töviről hegyire "átkutattak", mivel itt keresték a soha sem létezett "tömegpusztító fegyvereket", melyekre hivatkozva Irakot megtámadták. 

Meg nem erősített helyszíni jelentések szerint az iraki hadsereg egységei a június 11-én késő este visszafoglalták Baiji és Takrit városait és több mint 30 terroristát öltek meg. Az iraki miniszterelnök, Nouri Malaki szerdán sürgős és azonnali katonai eszközbeli támogatást kért az USA-tól, hogy vissza tudják verni a terrorista csoportot.

Irak korábban 36 db F-16-os katonai repülőgépre és tucatnyi Apache harci helikopterre kötött vételi szerződést az Egyesült Államokkal. A helikoptereket arra hivatkozva nem szállították le, hogy Irak nem tett meg mindent az iráni fegyverek folyamatos Irakba érkezése és Szíriába való csempészése ellen. Természetesen ezt a korlátozást azóta feloldották, azonban a fontos hadieszközök leszállítása még mindig nem történt meg és hónapok kellenek bármilyen előrelépéshez. Az USA iraki nagykövete, Lukman Faily szerint hiába növelné Irak a légierejét, az kevés lesz a konfliktus eldöntéséhez. Szerinte olyan fegyverek kellenek, melyek képesek hamar eldönteni a konfliktust kimenetelét. Washington ha ezeket nem is, de kiegészítő hadieszközbeli támogatást fog nyújtani Iraknak az ISIS/ISIL elleni harc sikeres megvívásához.

A nemrégiben újraválasztott szír elnök, Bashar al-Asszad felajánlotta katonai támogatását az iraki miniszterelnöknek a terrorizmus elleni harcban, - mondta ezt Moszul városának terroristák kezére való kerülésének másnapján. Irán egyelőre fokozta a katonai jelenlétét és a biztonsági intézkedéseit a konfliktus zónájához közeli határvidékén. A The Times forrásai szerint viszont Irán már kommandósokat is küldött iraki partnerének. Állítólag ezek az erők segítették azt az iraki csapásmérő csoportot, amely támadásában két várost (Baiji és Takrit) is visszafoglalt.

Az iraki kormány semmilyen esetre sem szeretne USA csapatokat behívni az ország területére, igyekszik a "maga erejéből" megoldani a folyamatosan romló helyzetet. Biztos ami biztos, Bagdadtól 20 mérföldre északkeletre már védelmi állásokba vezényelték az iraki hadsereget. (Hidfo.net)


 
Következő célpontjuk felé közlekednek az ISIS mészárosai

 
PickUp terepjáróról vesznek tűz alá egy katonai egységet az ISIS tagjai

Amerikai Humvee terepjáró az ISIS terroristák birtokában

Zsákmányolt katonai teherautókkal pózol az ISIS 

 
Legyilkolt iraki katonák holttestei, mint vadászzsákmányok
  
< US M - 16 amerikai gépfegyvert tart kezében a földön fekvő kévégzésükre váró foglyokra mutogató ISIS terrorista 
 
Teherautókra szállítják fel a kivégzésre szánt embereket az ISIS tagjai
 
az iraki katonákat így szállítja kivégzőhelyükre az ISIS
az iraki foglyokat egy sekély árokba fektetve lövik halomra
Az elfogott iraki katonákat minden városban kivégzi az ISIS brigádja

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/06/elkepeszto-meszarlasaikkal-sokkoljak.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr96434039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.