Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Ezért kell hogy sírj, Argentína! Undorító templomgyalázási kísérlet Buenos Aires-ben

2013. december 05. - Emide Buda

Már Argentínát is megfertőzte a feminista kereszténygyűlölet

Alter Ego - 2013. december 4. szerda 22:09 - 1 hozzászólás

A Pussy Riot és a Femen alávaló példája úgy tűnik vírusszerűen támadja meg a feminista agyakat világszerte. A Femen eszközeit lemásoló és annak gusztustalanságát még tovább is fejlesztő argentin feministák hátborzongatóan állatias támadást hajtottak végre egy Buenos Aires-i katolikus gyülekezet tagjai ellen.

A cselekmény néhány részletét bemutató videó megtekintése csak nagykorúaknak és erős idegzetűeknek ajánlott!

A feministák úgy vélik, az egyház az oka annak, hogy a társadalom korlátokat emel azon vágyaik útjába, hogy szabadon prostituáltak, leszbikusok vagy éppen transzvesztiták legyenek és kedvük szerint abortáltassák gyermekeiket. Egyik konkrét követelésük, hogy ezután minden kórházban szabadon lehessen abortuszt végrehajtani. A kérdés megvitatására már korábban is sajátos eszközöket alkalmaztak, jelentősen megrongáltak és falfirkákkal szennyeztek be egy katedrálist és annak környékét. Amikor november 24-én újabb templomgyalázást akartak végrehajtani, a gyülekezet férfitagjai élőláncot alkottak a katedrális körül és csendesen imádkozva állták útját a félmeztelenül tomboló feminista csőcseléknek.

A hányingert keltő demonstráció nem merült ki az olyan rigmusok szavalásában, hogy “get your rosaries out of our ovaries” azaz “vegyétek ki a rózsafüzéreiteket a petefészkeinkből”, hanem  bántalmazni kezdték a vallásos lelkületű, békésen álldogáló férfiakat, akik miatt nem tudták végrehajtani a templomgyalázást. A rezzenéstelen arccal tűrni igyekvő híveket folyamatosan arcon köpdösték, ütlegelték, arcukra Hitler-bajuszt festettek, szemüket festékszóróval fújták tele, többeket szexuálisan is abuzáltak a tomboló feministák melleiket az arcukba dörgölve és más módon, továbbá obszcén szexuális cselekményeket bemutatva igyekeztek minél nagyobb megbotránkozást kiváltani. Performanszuk részeként a feministák rituálisan felgyújtottak egy, az argentin származású Ferenc pápát ábrázoló emberméretű bábut is, amit primitív törzsi táncokat imitálva körülugráltak. Mindeközben a katedrálisban a helyi püspök celebrált misét, amelyen hétszáz rémült hívő (többségében nő) imádkozott a kint megtámadottakért. –

A helyi rendőrség eltűrte a példátlan garázdaságot, lényegében semmilyen intézkedést nem foganatosított a horrorba illően tomboló feminista csürhével szemben. Utóbb, amikor ezt számon kérni igyekezett rajtuk a közvélemény és a sajtó, azzal védekeztek, hogy tehetetlenek voltak, hiszen a rendbontók nők voltak.

http://www.ferfihang.hu/2013/12/04/mar-argentinat-is-megfertozte-a-feminista-keresztenygyulolet/

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr595677237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása