Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

A Boko Haram újabb gaztette

2013. november 19. - Emide Buda

Elraboltak egy francia papot Kamerunban

 

kamerun2A 42 éves francia papot a kolostorában fogták el, és onnan hurcolták el. Az emberrablók minden valószínűség szerint a Boko Haram fegyveresei.


A kolostor csak 20 kilométerre van a nigériai határtól. A Boko Haram Nigériában rendszeresen rabol el embereket. Nem ritka, hogy a szomszédos országokban is ehhez a módszerhez folyamodik. A cél a pénzszerzés. A túszokért általában borsos váltságdíjat kérnek. Nemrég ugyanezen a területen egy héttagú francia családot raboltak el. A három felnőtt és négy gyerek hosszú időt töltött fogságban, de épen és egészségesen szabadultak. Fizettek-e váltságdíjat? Hivatalosan Franciaország nem fizet, de valaki mindíg vállalja, hogy leperkálja a túsz szabadságának az árát. A héttagú család eseteben állítólag az a francia cég fizetett, amely a családfenntartó férfi munkaadója volt. Legutóbb az AQIM engedett el négy francia túszt. A Le Monde szerint több mint 20 millió eurot fizettek érte az Al Kaida észak-afrikai szárnyának...

http://afriport.hu/index.php/politika/99-politika-kozep-afrika/16930-elraboltak-egy-francia-papot-kamerunban

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr805644289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása