Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Szír ellenzékiek lefejeztek három szerzetest

2013. június 28. - Emide Buda

Lefejeztek három szerzetest Szíriában

lefejezés.png

25 másodperc borzalom

A videót valakik  rendszeresen törlik

2013. június 28., péntek, 15:15 • 

Lefejezett három ferences szerzetest múlt vasárnap a szíriai al-Nosztra front nevű iszlám radikális csoport. A három férfi lefejezéséről készült felvételeket az internetre is feltették.

Három keresztény, ferences szerzetest fejezett le a szíriai iszlám radikális al-Noszra front. A három szerzetes egyike a szíriai születésű Francois Mourad volt, akit azért végeztek ki, mert egy kolostort akart alapítani egy észak-szíriai városban - írja a Radio France International.

Mourad megszerezte a szír hatóságok hozzájárulását a kolostorhoz, az al-Noszra front azonban megtámadta a kolostort, kifosztotta, valamint elrabolta Mourad atyát és két társát.

A kivégzésüket néhány nappal később hajtották végre egy rögtönzött bírósági tárgyalás következtében, ahol halálra ítélték őket.

Később az al-Noszra azt állította, szerintük a szerzetesek a szír kormányt szolgálták és meg is találták náluk a kormány hadseregének elérhetőségeit. A lázadók szerint ráadásul fegyvereket és lőszert is szállítottak a kormányerőknek.

http://hvg.hu/vilag/20130628_Kereszteny_szerzeteseket_fejeztek_le_szir

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr735382290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása