Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Dánia iszlamizálása

2011. október 25. - Emide Buda

Az iszlamisták saria zónákat akarnak bevezetni Dániában

A „Felhívás az iszlámra” elnevezésű iszlám csoport az iszlám saría jog által irányított területeket szeretne létrehozni Koppenhágában. A csoport az iszlám szalafita ágához tartozik, akik az Egyesült Királyságban már akartak hasonló saría zónákat létrehozni. A csoport kezdetben csak Koppenhága Tingbjerg városrészében szeretne járőrözni, majd ezt ki akarja terjeszteni Norrebro-ra és egész Dániára.


A videó fordítása:

Riporter: Abu Soleiman miért áll itt és osztja ezeket a szórólapokat?

Abu Soleiman: A vezetőm küldött ide, hogy járőrözzek Tingbjerg-ben. Más muszlimokkal együtt azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk azt, hogy a muszlimok ne szavazzanak.

Miért nem szabad szavazniuk?

Mert abban hiszünk, hogy csak Allah törvénykezhet, nem pedig a 179 törvényhozó (a dán parlament). Allah azt mondja, hogy ő az egyetlen törvényhozó és nem az emberek, vagy az ember által alkotott törvények.

Szóval saría-zónát akarnak kialakítani itt Tingbjerg-ben?

Igen, kezdetben itt, utána Norrebróban, majd más muzulmán környékeken is.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Azért kezdjük itt, mert Tingbjerg-ben rengeteg rablás, bűnözés és vandalizmus volt, és a muszlim polgárok azzal jöttek hozzánk, hogy sanyargatva érzik magukat és a rendőrség és a közösség nem tud tenni semmit ez ellen. Ezért szeretnének valamit, amiben bízhatnak. Ez pedig nem más, mint azok a muszlimok, akik gyakorolják a Koránt és a Szunnát.

Amikor a saría szót hallom, akkor – és lehet, hogy tévedek – a kézlevágások jutnak az eszembe. Miről szól a saría?

Kezdetben nem fogjuk bevezetni a büntetőjogot. Kezdetben csak járőrözni fogunk és el fogjuk kapni azokat, akik isznak, és be fogunk tiltani mindent, ami tilos az iszlámban. Először is ezt fogjuk tenni. A saría a legjobb megoldás az emberiség számára. És mi ezt szeretnénk adni a Tingbjerg-i embereknek. Egy alternatívát. Egy alternatív életmódot.

Gondolja, hogy a saría egész Dániában elterjedhet?

A saríának EL KELL TERJEDNIE, mivel Isten azt mondja, hogy az ő vallásának kell uralkodnia. Az összes kormányzási rendszer fölött kell állnia, és ezért kel a saríát terjeszteni. Vannak embereink Odense-ben, Aarhus-ban és Koppenhága különböző részein, és tudjuk, hogy terjedni fog. Kezdetben el fogjuk foglalni Tingbierget, majd más muszlim területeket is.

Ez azt jelenti, hogy Tingbjerget már a saría uralja?

Az igaz, hogy párszor már járőröztünk itt, Tingjerg-ben. A következő héten fogunk kiadni egy sajtóközleményt arról, hogy mit fogunk tenni.

Mi a céljuk? Mit gondol hogyan fog mindez végződni?

A cél az, hogy az iszlám uralkodjon. Az iszlám törvények uralkodjanak. Ez a célunk.

Mit gondol, hányan hallgatnak önre Tingjeberg-ben?

Egy jelentés szerint ez a legelmaradottabb hely Dániában, mivel a muszlimok nem vesznek részt a demokráciában, és ez a folyamat tovább folytatódik. Mi alternatívát nyújtunk. Annak ellenére, hogy a rendőrök itt futkosnak, egyre több a rablás, ezért vagyunk itt és 24 órás járőrszolgálatot tartunk.

Valóban jobban tudják ezt csinálni, mint a rendőrség?

Igen, és ezért utasítják el a muszlimok a dán jogrendszert, és ezért akarnak valami olyan alternatívát, amiben jobban bízhatnak, és ami iszlám. Mi csak végrehajtunk, nem hozunk törvényeket. Azokat a törvényeket gyakoroljuk, amelyeket az isten előírt nekünk.

http://www.dzsihadfigyelo.com/2011/10/24/az-iszlamistak-saria-zonakat-akarnak-bevezetni-daniaban/

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr593329221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tropescu 2011.10.25. 16:07:24

A videó linkje nincs meg?

Tropescu 2011.10.25. 16:09:45

Emlékeztet ez a jelenet a Moszad ügynöke c. krimi némely részletére, ami Dániában játszódik. Nagyon érdekes olvasmány, egész sorozat van belőle. Európaiak számára, akik keveset tudnak az iszlámról, sőt, még a saját európai muszlimjaikról is, igen hasznos. (James Bond-os izgalmakkal.) :)

Emide Buda 2011.10.25. 16:30:50

De@Tropescu:
De.
http://www.youtube.com/watch?v=SXJH1dszG3M&feature=player_embedded#!

Zanphagras 2011.10.25. 16:43:24

Ez azért eléggé ijesztő.
És még csak meg sem próbálja azt mondani, hogy "nincs is kézlevágás". Azt mondja: "még nem vezetjük be a büntetőjogot". JAJ.

Gosig Ratta 2011.10.27. 01:28:00

"Azért kezdjük itt, mert Tingbjerg-ben rengeteg rablás, bűnözés és vandalizmus volt, és a muszlim polgárok azzal jöttek hozzánk, hogy sanyargatva érzik magukat és a rendőrség és a közösség nem tud tenni semmit ez ellen."

Ez kísértetiesen emlékeztet arra az érvre, amit a jobbikos rendcsináló emberkék ismételgetnek mantra-szerűen, hogy miért is kell náci ruhákban masírozniuk az utcákon...
Véletlen volna?

Pestabácsi 2011.10.27. 12:44:28

@Zanphagras: Jobb , mintha azt mondta volna, még nem áll rendelkezésre elég sebészeti kapacitás.
Brrr!

Lakásfelújítás1 Kft 2016.02.19. 06:30:49

Eltelt öt év a cikk írását követően. Lett valami a járőrözésből?
süti beállítások módosítása