Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Vallásszabadság szaudi módra

2011. október 15. - Emide Buda

Jézus-tetkó miatt elzárás Szaúd-Arábiában

Tetoválásai miatt tartóztatta le a rendőrség a Szaúd-Arábiában játszó kolumbiai szélsőt, Juan Pablo Pinót. A muszlim ország szigorú törvényei tiltják, hogy a tetoválásokat közszemlére tegyék.

Pinót egy rijádi bevásárlóközpontban kapta el az erkölcsrendészet, a vásárlók jelentették fel. A biztosítékot a felkarján lévő Jézus-kép csapta ki, de kezére még további keresztény jelképeket is varrtak.

police-target-tattoos-blog1
Juan Pablo Pino, karján Jézussal

A játékost bezárták, de klubja, az Al-Nasszr néhány óra után kihozta a zárkából. Pino elnézést kért, és megígérte, ezentúl hosszú ujjúban jár.

A kolumbiai már két hónapja a szaúdi Al-Nasszír játékosa, de eddig ilyen problémája nem volt.

Tavaly az Al-Hilal román futballistája miatt tört ki a botrány, ő gólörömében egy kezére tetovált keresztet csókolt meg.

A szaúdi futballszövetség körlevélben kérte a klubokat, tájékoztassák játékosaikat, tartsák tiszteletben a szaúdi törvényeket és szokásokat, és a testükön lévő vallási jelképeket szigorúan takarják el.

http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/2011/10/14/jezus-tetovalas_miatt_fogtak_le_a_focistat/

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr303305535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tropescu 2011.10.20. 13:37:52

"Pino elnézést kért, és megígérte, ezentúl hosszú ujjúban jár." A muszlim országokban mindenki olyan engedelmes! Lehet, hogy ezt irigyelte el a jobbik?

Pestabácsi 2011.10.20. 16:03:51

@Tropescu: Biztos beígérték neki a sariában szokásos kézlevágást, és bár focista, és nem kézilabdás, inkább választotta a hosszú ujjút.
süti beállítások módosítása