Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keresztényüldözés ma

Keresztényüldözés ma

Horror norvég módra. Ha keresztény vagy , elveszi a gyámügy a gyerekeidet.

2015. december 09. - Emide Buda

Nagyüzemi gyerekrablás Norvégiában

írta: Al

Keresztényüldözés a norvég gyámügynél

bodnariu.jpg

Öt gyerekektől fosztotta meg a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariou házaspárt. A vád: "keresztény radikalizmus". A legkisebb gyermek mindössze három hónapos, édesanyja még szoptatta. Miután rajtaütésszerűen "kihallgatták", majd elszállították a gyerekeket, különböző nevelőcsaládoknál helyezték el őket.

Legfeljebb rémálomként tudjuk elképzelni azt, ami a Bodnariou család életében a közelmúltban megvalósult. A román Marius és a norvég Ruth Bukarestben ismerkedtek meg, ahol mindketten a pünkösdi egyház tagjai voltak. Miután összeházasodtak, Norvégiába költöztek, hogy ott alapítsanak családot, és sorra jöttek is a gyerekek: a 9 éves Eliana, a 7 éves Naomi, az 5 éves Matthew, a 2 éves John és a 3 hónapos Ezekiel. 

bodnariu-family.jpg

Veszélyes család

A két kislány igazgatónője idővel figyelmes lett rá, hogy a gyerekek "nagyon keresztények". A pedagógus jelentette a baljós jelenséget a a norvég gyermekjólléti bizottság, a hírhedt Barnevernet felé. Arról is tájékoztatta a hatóságot, hogy a gyerekek nagymamája erősen hisz benne, hogy Isten megbünteti a bűnöket, és ez őszerinte a gyerekek fejlődését hátrányosan befolyásolja, ezért a szülők "segítségre" szorulnak a gyermeknevelésben.

erzelmi_biztonsag.jpg

A Barnervernet minden előzetes tájékoztatás nélkül érkezett az iskolába, ahol a szülők tudta nélkül kihallgatták a lányokat. Miután a gyerekek "bevallották", hogy van több olyan dolog is, ami fülhúzás vagy fenékre csapás terhe mellett otthon tilos a számukra, többé nem térhettek haza, hanem elvitték őket. A Barnervernet rögtön a családhoz is kiszállt rendőri kísérettel, ahonnan az 5 és 2 éves fiúkat egyszerűen elrabolták az édesanyjuk mellől. Miután a gyerekekből olyan vallomást is sikerült kihúzniuk, miszerint az apjuk megrázta a kisbabát, másnap visszatértek, és a 3 hónapos Ezekielt is elvitték. Bár röntgen és CT vizsgálatokkal sem tudták igazolni, hogy a babát bármiféle bántalom érte volna, nem adták vissza a szüleinek.

Egy amerikai anyától azért vették el a kisfiát, mert azzal gyanúsították, hogy rendes táplálás helyett csak szoptatni akarja. Egy brazil nőtől hasonló indokkal akarták elvenni csecsemőjét, de ő még idejében a brazil nagykövetségre menekült

Két nap múlva Ruth tájékoztatást kapott, hogy a gyerekeit szétválasztották és két családnál helyezték el, és már el is kezdtek "integrálódni" új életstílusukba. Míg a kisfiúkkal hetente 2 alkalommal 2 óra láthatást engedélyeztek nekik, az idősebb lányoktól teljesen szeparálták őket

Akcióban a Barnevernet

Christian Ionescu, a Romániai Pünkösdi Gyülekezet pásztora aktívan kampányol a szétszakított család egyesítéséért. A pásztor online petíciót indított az ügyben, amit bárki aláírhat. A Barnervernet működését egyébként már számos külföldi bírálat érte, mivel elsősorban (40 százalékban) bevándorló családok robbantanak szét, gyakorlata ellen tiltakozott már Oroszország, Lengyelország, Csehország, Litvánia, Lettország, India és Sri-Lanka is. Milos Zeman cseh elnök egyenesen a náci rendszerhez hasonlította a Barnervernetet. Májusban 14 országban egyszerre rendeztek demonstrációt a hatóság embertelen működése miatt.

Bűnlajstrom

Az ok gyakran az, hogy a szülők megverték a gyereket, ami Norvégiában törvényellenes. Vannak azonban ennél abszurdabb  esetek is: volt, hogy egy szlovák férfitől és hallássérült norvég feleségétől a "szemkontaktus hiánya" miatt vették el néhány hónapos kislányukat, egy orosz pártól pedig egy hiányzó tejfog miatt vették el a kisfiúkat, amiről a hatóság úgy vélte, hogy családon belüli erőszak miatt hullott ki. Azzal is indokoltak már gyerekrablást, hogy a fél- és 3 éves kisgyerek a szülők ágyában aludt. A családjuktól elszakított gyerekeket norvég nyelvi környezetben helyezik el, így az anyanyelvüket is hamar elfelejtik. Egy kisfiaitól 2011-ben megfosztott cseh édesanyának például megtiltották, hogy az évente engedélyezett 2x15 perces (!!!) láthatáson anyanyelvükön szóljon fiaihoz. Jelenleg 3000 gyermek van a Barnervernet "gondozásában".

a_csalad_ereje_1.jpg

A norvég jogalkotás a gyerekek és a szülők jogait, illetve érdekeit teljesen szeparáltan kezeli, a gyerekeket sokkal inkább az államhoz, mint a szüleikhez tartozóknak tekinti. 

Felmerülhet a kérdés, hogy hol vannak ilyenkor az ENSZ jogvédői, akik egyébként azért sürgetik a tagállamokban az újszülött mentő inkubátorok beszüntetését, mert azok „sérti a gyermek identitásának megismeréséhez való jogát”.

(forrás: lifesitenews.com, christiantoday.com)

 

Köszönjük a konzervatícsaládblognak!

http://konzervativcsalad.blog.hu/2015/12/08/kereszteny_vagy_elvehetik_a_gyerekeidet

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr828152488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágnes Nemes 2015.12.09. 20:24:43

Szemet eljaras gyereklopas bisztos anyagi erdekek is vannak mogotte!

Zorq 2015.12.11. 10:57:18

Embertelen, abszurd, gonosz. Szégyent hoz a szociális dolgozókra és a tanárokra. Ezek az emberiség legalja, kb ugyanott vannak mint az ISIS, meg a Pol Pot félék.

Finnországban majdnem ugyanilyen rossz -- itt mondjuk még mindig a fenyítés az indok, vallási ürügyek még nem játszanak, de simán el tudom képzelni hogy a norvég példa ragadós lesz. A dolgok menete ugyanaz: a tanár, vagy más feljelent, a gyereket kihallgatják, négyszemközt, szájába adnak válaszokat, majd fellépnek. A kimenetel ideiglenes vagy végleges elszakítás, anyagi büntetés, felhajtás.

Az okok között sok minden lehet:

- igazolni, hogy a szervezetnek van létjogosultsága, és a büdzsé indokolt. Évente teljesíteniük kell a normát, és meg is teszik. Mutasson valaki olyan családot, ahol nem találhatnak tetszőleges okot a zaklatásra: ahol a testi fenyítést nem tudják bizonyítani, ott a nem testi fenyítést (akár szigorú tekintet sztoriját) fogják megtalálni. A gyerekek tudják ezt, és sok családban ki is használják zsarolás céljából.

- ideológia, értetlenség, ellenségesség, rosszindulat, bosszú a vallásokkal, más kultúrákkal, kereszténységgel szemben. Ugyanakkor sunyi is, mert pl. a muszlimokkal nem mer ujjat húzni, inkább a keresztényeket basztatja, azok nem ütnek vissza, és a szükséges port ez is felveri.

- személyes bosszú.

A családok elleni be nem vallott háború folytatódik, nemcsak a fentihez hasonló esetek formájában, de az abortusz, válás, egyneműzés, félrekúrás stb normalizálása és kultúrába való szinte kötelező integrálása is. Az eredménye az, hogy sokkal kevesebb család és gyerek lesz (van), mert senkinek sem lesz kedve bevállalni, és a többek között a gazdaság is összeomlik majd, ahogy az már el is kezdődött.
Saját maguk alatt is vágják a fát tehát. Balfékek.

Reszet Elek 2016.01.09. 23:05:41

Agyrém! Húsz év múlva nálunk is ez lesz, ahogy a külső pénztámogatás farvizén véglegesen és végletesen behajózik az értékrelativista "progresszív" liberál-újbaloldaliság a lélelölő feminizmussal karöltve.

Szilárd Hanvay 2016.01.19. 20:35:26

A NÁCI RÉMURALOM FOLYTATÓDIK.
süti beállítások módosítása